Hind-8.jpg

And you? What would you do for love…

Dit is het hoofdje achter Hind Mari. Ik ben geboren in Irak en opgegroeid in een Nederlands dorpje. De koeien waren daar mijn favoriet.

Gedurende mijn rechtenstudie ontstond mijn liefde voor fotografie. Na mijn studie ben ik onder de naam Hind Mari begonnen als bruiloft fotograaf. Mijn grote passie. Inmiddels heb ik een eigen kantoor in Utrecht en werk ik samen met mijn fantastische stagiaires.

Ik ben een dromer en relaties zijn voor mij een feestje in het leven. Zo beschrijf ik ook graag mijn stijl: dromerig, romantisch en een feestje.

Mijn missie is om de liefde vast te leggen op een natuurlijke manier. Zowel de romantische liefde als de liefde voor de jouw bedrijf. Ik fotografeer graag jouw unieke producten en passie voor je werk. Branding fotografie en bruiloft fotografie combineren vind ik fantastisch.

Ik ga graag met jou op pad voor een photoshoot gericht op je bedrijf of een loveshoot tussen jouw en je partner. Ik wil je heel graag vertellen dat ik verliefd ben op fotografie, maar eigenlijk ben ik meer geïnteresseerd in mensen en hun passies. Jullie wandeling aan het strand, kusjes op je toet en je bedrijf waar je trots op bent.

Ik dans graag in de woonkamer na diner en drink mijn cappuccino’s met de mensen waar ik van houd. Patat is mijn meest favoriete snack. Maak me daar alstublieft voor wakker. Al zal ik ook niet jouw bruidstaart overslaan.